Per 10 lessen

€ 90,-

Inschrijving en lidmaatschap :

Elk yogaseizoen bestaat uit 3 lesperiodes van 10 opeenvolgende lessen.
Het maximale aantal deelnemers per groep is 10.

Inschrijving is voor het hele yogaseizoen. Mocht je na een (gratis) proefles besluiten om halverwege in te stromen, dan is de betaling vanaf de eerstvolgende les van de lopende lesperiode. Gemiste lessen kunnen helaas niet worden gerestitueerd. Een les inhalen op een andere dag kan altijd, graag vantevoren informeren of er een plekje vrij is.

Opzegging:
Het lidmaatschap kan een week voor aanvang van de volgende lesperiode schriftelijk worden opgezegd.

Praktische informatie


Lees onderstaande informatie aandachtig door voordat je naar de les komt. Alvast bedankt voor je medewerking.

Helaas is het Coronavirus nog niet helemaal verdwenen. Daarnaast is de 'r' in de maand en zijn we doorgaans wat vatbaarder voor een verkoudheid.
Je wordt daarom vriendelijk verzocht vantevoren een test te doen als je last hebt van verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping.)

Ter voorbereiding op je yogales:
Je yogamat rol je uit op de gemarkeerde plaatsen.

Je mag je eigen yogamat meenemen en eventueel wat extra ondersteuning als yogablokken of een kleine bolster, dekentje en (meditatie) kussentje, flesje water.
Er is desinfectiespray aanwezig om je handen te ontsmetten.
Zorg er verder voor dat je lekker warm blijft wanneer het wat frisser wordt door bijvoorbeeld laagjeskleding en (yoga) sokken te dragen.

Eet een uur voor de les iets wat licht verteerbaar is. Het is beter om na de les nog even wat te eten en voldoende water of thee te drinken.

Tussen de lessen door is er ruim voldoende tijd gereserveerd om de wisseling van beide groepen in alle rust te laten verlopen.
Na elke les worden deurknoppen gereinigd en wordt de ruimte extra geventileerd.

Dit waren kleine punten van aandacht ter voorbereiding op de les. Het belangrijkst is dat je vooral plezier en ontspanning hebt tijdens dit uurtje puur en alleen voor jezelf.
Even weer opladen om later op de avond lekker te kunnen slapen.